Hallo!

Ik ben Bert Becue.

Afkomstig uit Deinze, wonende te Oostkamp.

In het middelbaar heb ik boekhouden gestudeerd. Richting de laatste jaren had ik meer de indruk dat ik naar een creatieve kant wou gaan. Zogezegd zo gedaan. Nu zit ik in mijn tweede jaar marketing en ben ik beland bij Online Marketing Monkey als stagiair.

Naam :
Specialiteit :
Monkey sinds :
Leeftijd :
Werkadres :
E-mailadres :
Telefoonnummer :

Bert Becue
Stagiair online marketing
Feb 2021
22
Brugge
bert@onlinemarketingmonkey.be
0471 20 90 15

Over mij

Een paar jaar geleden ben ik afgestudeerd als boekhouder in het VHSI. Daarna heb ik besloten om werkstudent te zijn voor 1 jaar op mijn jobstudentenplaats namelijk: Le Pain Quotidien. Hier ben ik al 4 jaar jobstudent.

Hierna ben ik meteen naar Vives waar ik nu al een ruime 2jaar zit. Verder ben ik een empathisch en leergierig persoon. Ik verwacht veel zaken te leren kennen tijdens mijn stage.

Mijn skills

De sterktes van Bubacarr op een rij.

Mijn hobby’s?

Naast mijn studies is mijn passie powerliften in 2021 ga ik mijn eerste competitie doen en er zullen er nog veel meer komen. Buiten het trainen spreek ik ook graag af met vrienden/familie om leuke activiteiten te gaan doen. Ik ben ook zeer culinair aangelegd.

Mijn blogberichten

SEO Brighton door de ogen van de stagiairs

Wat is SEO Brighton? SEO Brighton is een online marketing conferentie, die (uiteraard) plaatsvindt in de Engelse badstad, Brighton. Dit evenement wordt, normaal gezien, twee ...
Lees meer
Ontdek de tool SEO minion

SEO Minion: de tool van 2021 (video)

Het verkrijgen van een goede SEO op je webpagina wordt alsmaar belangrijker. Met gebruik van deze tool kan je zien wat je sterke en zwakke ...
Lees meer