Bert Becue

Ik ben Bert Becue, afkomstig uit Deinze, wonende te Oostkamp. In het middelbaar heb ik boekhouden gestudeerd. Richting de laatste jaren had ik meer de indruk dat ik naar een creatieve kant wou gaan. Zogezegd zo gedaan. Nu zit ik in mijn tweede jaar marketing en ben ik beland bij Online Marketing Monkey als stagiair.

Naam:
Specialiteit:
Monkey sinds:
Werkadres: 
E-mailadres
Telefoonnummer

Bert Becue
stagiair marketing
Februari 2021
Brugge
bert@onlinemarketingmonkey.be
+32 50 58 01 20

Over Bert Becue

Een paar jaar geleden ben ik afgestudeerd als boekhouder in het VHSI. Daarna heb ik besloten om werkstudent te zijn voor 1 jaar op mijn jobstudentenplaats namelijk: Le Pain Quotidien. Hier ben ik al 4 jaar jobstudent.

Hierna ben ik meteen naar Vives waar ik nu al een ruime 2jaar zit. Verder ben ik een empathisch en leergierig persoon. Ik verwacht veel zaken te leren kennen tijdens mijn stage.

Mijn skills

Tijdens mijn stage bij online marketing monkey zou ik graag mijn online marketing skills naar een hoger niveau tillen. Ik leer bij Online Marketing Monkey bij over copywriting, social media en SEO.

Hobby's

Naast mijn studies is mijn passie powerliften in 2021 ga ik mijn eerste competitie doen en er zullen er nog veel meer komen. Buiten het trainen spreek ik ook graag af met vrienden/familie om leuke activiteiten te gaan doen. Ik ben ook zeer culinair aangelegd.

Mijn blogberichten