Profielfoto Bubacarr

Hoi!

Ik ben Bubacarr, een student marketing met een passie voor het vak. Om mijn kennis en skills verder uit te breiden heb ik gekozen voor een stage bij Online Marketing Monkey.

Naam :
Specialiteit :
Monkey sinds :
Leeftijd :
Werkadres :
E-mailadres :
Telefoonnummer :

Bubacarr Touray
Stagiair online marketing
Mei 2020
19
Brugge
bubacarr@onlinemarketingmonkey.be
+32 50 58 01 20

Over mij

Ik ben in 2018 afgestudeerd in Economie-Moderne talen in het Instituut Zusters Maricolen in Maldegem. Met een interesse voor alles wat economie betreft kwam ik tot het besluit om Bedrijfsmanagement Marketing te gaan studeren aan Howest in Brugge. Deze studie verloopt geweldig en ik heb er al kunnen proeven van zowel marketing als sales.

In het 3de semester heb ik een SEA campagne gevoerd voor een parketbedrijf. Tijdens deze periode heb ik veel bijgeleerd en is mijn interesse voor digitale marketing aangewakkerd. Uiteraard heb ik slechts een deel gezien van wat digitale marketing te bieden heeft. Het lag dus voor de hand om hier een stage rond te volgen en Online Marketing Monkey was daar de perfecte onderneming voor!

Ik verwacht een beter inzicht te krijgen in de rol van een digitale marketeer in het werkveld. Verder ben ik een leergierig persoon en ik ben ervan overtuigd dat ik veel zal bijleren bij Online Marketing Monkey.

Mijn skills

De sterktes van Bubacarr op een rij.

Naast mijn studies hou ik ervan om tijd te spenderen met mijn familie en vrienden. Ondanks het feit dat ik sterk geïnteresseerd ben in het online gebeuren kom ik ook graag nog eens buiten. Ik spreek graag af met vrienden, ik sport graag en ben daarnaast nog eens leider op de Chiro. Ik weet mijn vrije tijd dus altijd goed te vullen!

Mijn blogberichten

Onze tips om je LinkedIn bedrijfspagina te optimaliseren

Hoe optimaliseer jij je LinkedIn bedrijfspagina?

Hoe optimaliseer jij je LinkedIn bedrijfspagina? De meeste bedrijven hebben een succesvolle LinkedIn-pagina. Logisch ook, want je kan er eenvoudig een groot netwerk mee opbouwen ...
Lees meer