Hallo

Mijn naam is Jonathan Muller en ik woon in Wingene.

Naam:
Specialiteit:
Monkey sinds:
Werkadres: 
E-mailadres
Telefoonnummer

Jonathan Muller
Stagiair marketing
Mei 2021
Brugge
jonathan@onlinemarketingmonkey.be
050 58 01 20

Over Jonathan Muller

In het middelbaar heb ik Handel gestudeerd. Toen ik afgestudeerd was, wist ik echter nog niet echt wat ik later wou doen dus besloot ik voor iets te gaan dat min of meer in dezelfde lijn zit. Momenteel studeer ik Bedrijfsmanagement met afstudeerrichting Marketing aan het Howest in Brugge. Ik heb besloten om mijn korte stage te lopen bij Online Marketing Monkey. Online marketing is niet meer weg te denken uit deze wereld dus vind ik het belangrijk om daar voldoende over te weten. Ik wil met deze stage meer kennis opdoen over SEO en online marketing.

Mijn skills

Praktijkervaring heb ik nog niet echt. Op school heb ik wel al veel gezien rond SEO, SEA, copywriting, content creatie, grafische vormgeving en natuurlijk marketing in het algemeen. Voor mijn vakken moest ik ook nu en dan eens een blog schrijven. Ik kijk er dus naar uit om dit ook eens in de praktijk te kunnen doen. Verder ben ik luistervaardig en denk ik altijd kritisch na.

Hobby's

In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk een gamer. Ik kijk ook graag naar een film en lees regelmatig. Ik heb niet meteen een voorkeur voor een bepaald genre van films en boeken. Als het er maar leuk of interessant uitziet. Nu en dan speel ik ook graag eens een gezelschapsspel.

Mijn blogberichten