Hey!

Ik ben Kelsey, een 21-jarige studente marketing- en communicatiesupport. Vol met enthousiasme en leergierigheid heb ik ervoor gekozen om mijn stage bij Online Marketing Monkey te volgen. 

Naam :
Specialiteit :
Monkey sinds :
Leeftijd :
Werkadres :
E-mailadres :
Telefoonnummer :

Kelsey Ackx
Stagiair online marketing
mei 2020
21
België
kelsey@onlinemarketingmonkey.be
+32 50 58 01 20

Over mij

Ik ben opgegroeid in een klein boerendorpje genaamd Lissewege. Maar 3 jaar geleden zijn wij (mijn ouders en broer) verhuisd naar het mooie Brugge.
In het middelbaar heb ik de richting publiciteit gestudeerd.

Na mijn middelbaar is er eigenlijk weinig twijfel geweest. Ik ben gebeten door sociale media, video- en fotografie en wil heel graag alle soorten evenementen plannen. De richting marketing- en communicatiesupport was de perfecte match.

Tijdens mijn eerste semester kwam ik in aanraking met online marketing. Toen had ik al beslist dat ik er meer over wou leren daarom heb ik gekozen om mijn eerste stage te volgen bij Online Marketing Monkey.

Mijn skills

Buiten mijn opleiding ben ik veel bezig met grafisch ontwerp en fotografie. Ik zit bijna altijd aan mijn laptop en de tijden dat ik niet bezig ben op mijn laptop spendeer ik op sociale media of zit ik voor de tv om voor de 100ste keer Harry Potter of Disneyfilms te kijken. Om toch nog een klein beetje actief te blijven speel ik met mijn lieftallige kitten Yumi.

Mijn blogberichten