Marthe Jansen profielfoto

Hey!

Ik ben Marthe! Origineel afkomstig uit Limburg maar verhuisd voor mijn droomjob. Samen met mijn vriend woon ik nu in het hartje van Brugge!

Naam:
Specialiteit:
Monkey sinds:
Werkadres: 
E-mailadres
Telefoonnummer

Marthe Jansen
Social media
Januari 2020
Brugge
marthe@onlinemarketingmonkey.be
050 58 01 20

Over Marthe Jansen

In juni 2019 studeerde ik af aan de Hogeschool PXL te Hasselt met een bachelordiploma Communicatiemanagement – Digitale Communicatie. Tijdens deze opleiding kreeg ik de kans om te proeven van de communicatiewereld. Vooral de liefde voor social media werd steeds groter en groter! Ik organiseerde mijn allereerste evenement in samenwerking met Kasteelbrouwerij Ter Dolen. Maar kreeg ik ook kans om tal van campagnes uit te werken voor heel wat bekende opdrachtgevers zoals het kabinet van Zuhal Demir, Let Toys Be Toys en nog meer.

In mijn derde en laatste jaar mocht ik mijn kennis in de praktijk toepassen tijdens een stage van 3 maanden tijd. Ik liep stage bij Netmedia Europe nv, een bedrijf dat merken en retailers helpt om online klanten te bereiken. Dit doen ze door hun eigen retail- en publishingplatformen aan te bieden. Een website bouwen, social media posts opstellen, copywriting, grafisch ontwerp, ik deed het allemaal!

Je kan me het best omschrijven als een spring-in-het-veld die graag veel bijleert en creatief aan het werk gaat. Ik heb een passie voor alles wat met online en digitale media te maken heeft. Denk hierbij aan social media, webdesign, copywriting en nog zoveel meer.

Mijn skills

De sterktes van Marthe op een rij.

Wat ik doe buiten Online Marketing Monkey?

Hoe mijn ideale dag eruitziet? Wel, ik sta op. Ik adem social media, eet blogs als ontbijt en droom zelfs ‘s nachts over SEO. Dus, wil je een groter succes van het online verhaal van jouw bedrijf maken? Dan staat deze monkey voor je klaar om je zo goed mogelijk te ondersteunen!

Naast mijn werk als digital marketeer kan ik enorm genieten van de buitenlucht. Ik ontdek graag nieuwe plekjes in het binnen- en buitenland samen met mijn fotocamera. Daarnaast ben ik ook graag creatief bezig zoals grafisch design en probeer ik graag nieuwe receptjes uit!

Mijn blogberichten

10 bouwstenen van een SEO artikel

De 10 bouwstenen van een SEO tekst

De 10 bouwstenen van een SEO tekst Heb je je pen bij de hand en sta je paraat om een ijzersterk blogbericht te schrijven voor ...
Lees meer
Meer clicks halen uit je social media

Meer clicks uit social media

Social media zijn de perfecte manier om het verkeer naar je website positief te beïnvloeden, tenminste wanneer je de social media platformen op de juiste ...
Lees meer
Local SEO

Local SEO: breng klanten tot bij jou

Vind je dat jouw zaak meer klanten mag ontvangen? Dan is local SEO je beste vriend! Onderzoek heeft aangetoond dat 14,46% van de zoekopdrachten op ...
Lees meer