Maxim Houthoofdt

Hey, aangenaam!

Mijn naam is Maxim Houthoofdt. Ik ben een trotse inwoner van Middelkerke!

Naam :
Specialiteit :
Monkey sinds :
Leeftijd :
Werkadres :
E-mailadres :
Telefoonnummer :

Maxim Houthoofdt
Stagiair online marketing
Februari 2021
20
Brugge
maxim@onlinemarketingmonkey.be
+32 50 58 01 20

Over mij

Terwijl ik op de middelbare school zat had ik altijd wel interesse in het gebruiken van mijn creativiteit. Daarom heb ik dus besloten om de richting marketing- en communicatie support te kiezen. Tijdens deze opleiding had ik al snel te weten gekomen dat ik graag bezig ben met sociale media, SEO en webdesign.

Ik heb gekozen om mijn eindstage te voltooien bij Online Marketing Monkey. Dit heb ik gedaan omdat ik het belangrijk vind om toch een goede kennis te hebben over alles wat met online en digitale marketing te maken heeft.

Mijn skills

Ik heb een vlotte pen, dus schrijven is voor mij niet echt een probleem. Mijn kennis van sociale media is zeker ook wel een pluspunt. Ik ben een creatieveling die probleemoplossend kan denken.

Hoe besteed ik mijn vrije tijd?

Ik geniet enorm van de natuur. Daarom probeer ik toch dagelijks een wandeling te maken in het prachtige park van Middelkerke. Natuurlijk spreek ik ook graag af met mijn vrienden. Als je mij niet vindt in de natuur of bij mijn vrienden, ben ik waarschijnlijk aan het werken op mijn studentenjob. Hier werk ik nu al 5 jaar.