Tot uw dienst

Online marketing is eigenlijk niet zo complex als velen denken en hoeft niet te duur te zijn. Online Marketing Monkey is opgericht omdat wij vinden dat firma’s, die dergelijke veel te hoge budgetten niet kunnen betalen, ook aan internet marketing moeten doen en duidelijk zichtbaar op Google kunnen zijn. Google mag niet worden wat de Gouden Gids vroeger was, waar enkel bedrijven met grote budgetten de top posities konden innemen. Met beperkte middelen kan je als kleinere firma wel degelijk ook topposities in Google innemen. En daar wil Online Marketing Monkey graag bij helpen !

Our Crazy Skills

SEO 90
AdWords 90
Link-marketing 85
WordPress 75

Ons top team

Lara Braems
Lara BraemsOnline Marketeer
Lara haar interesses gaan vooral uit naar online marketing en digitale ontwikkelingen. Ze assisteert voornamelijk op de achtergrond bij SEO onpage optimalisaties, linkmarketing en social media.
Pieter Schillewaert
Pieter SchillewaertOnline Marketeer
Pieter is een online marketeer in hart en nieren, met veel interesse voor linkbuilding en AdWords. Hij schrijft mee aan de wekelijkse blogposts en assisteert in het dagelijkse werk.
James Groenemans
James GroenemansSEO en AdWords specialist
James startte Online Marketing Monkey in 2014 uit frustratie, omdat veel te veel internet bureaus erg geheimzinnig over oa SEO en AdWords. Maar Online Marketing is niet complex en hoeft niet veel te kosten.
Paulo Baptista
Paulo BaptistaOnline Marketeer
Paulo heeft vooral interesse in online marketing, sociale media en SEO. Hij is vooral gefocust op het YouTube kanaal van Online Marketing Monkey. Hij wil mensen op een eenvoudige manier informeren over SEO.

Meer online bezoekers, daar gaan we voor

Onze gelukkige klanten