Pieter Willem

Welkom op mijn pagina!

Ik ben Pieter Willen en om de eerste verstanden alvast de wereld uit te helpen, Willem is de achternaam. Ik ben geboren en getogen in het prachtige Brugge.

Naam:
Specialiteit:
Monkey sinds:
Werkadres: 
E-mailadres
Telefoonnummer

Pieter Willem
SEO & linkbuilding
Juni 2019
Brugge
pieter.willem@onlinemarketingmonkey.be
+32 456 18 04 22

Over Pieter Willem

In 2012 ben ik afgestudeerd in Latijn-Wetenschappen in het Sint-Leocollege in Brugge. Na lang wikken en wegen heb ik Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool gestudeerd. Daar kreeg ik een brede mix van communicatievakken en ik had meteen de smaak te pakken. Na een succesvolle stage en bachelorproef mocht ik mezelf officieel communicatiemanager noemen. Daarnaast heb ik nog een jaartje geproefd van de richting Grafische en Digitale Media.

Tijdens m’n eerste echte werkervaring was ik deel van een intern marketingteam. Daar werkte ik verkooptools uit voor de salesmedewerkers, zowel online als offline. Vervolgens zaten de verschillende sociale media onder mijn verantwoordelijkheid. Met een uitgebreid YouTube-kanaal en Facebookpagina als hoofdfocus.

Net op het moment dat ik besloot om een volgende stap te zetten in mijn carrière, kwam deze unieke kans om professioneel SEO’er te worden bij Online Marketing Monkey. Deze beslissing heb ik mij nog geen moment beklaagd. De SEO-wereld staat nooit stil en elke dag leer je opnieuw bij. De voldoening die je krijgt, wanneer je pagina bovenaan in de Google-zoekresultaten staat, is onbeschrijfelijk. Ik streef ernaar dat mijn klanten dit gevoel ook ooit mogen ervaren!

Mijn skills

De sterktes van Pieter op een rij.

Wat ik doe buiten Online Marketing Monkey?

Ik kan enorm genieten van een dagje zalig nietsdoen. Dit lukt natuurlijk niet altijd. Ik ga graag zwemmen en minivoetballen om mezelf wat fit(ter) te houden. Verder kan ik moeilijk nee zeggen tegen vrienden die graag willen afspreken. Ik ben dus niet vaak thuis te vinden. Ben ik toch thuis, dan haal ik graag m’n gezelschapsspelen boven of bekijk ik voor de 758ste keer de Star Wars-saga. May the force be with you!

Ohja, ik heb ook een kat Lucie. Ik ben er zot van! (Nog een reden waarom ik graag thuis blijf!)

Mijn blogberichten

Broken linkbuilding

Broken linkbuilding: Profiteer van dode links

Broken linkbuilding is een eenvoudige, maar effectieve techniek om nieuwe backlinks naar jouw website te krijgen. Het kan echter vrij ...
Lees meer
SEO trends van 2020

SEO trends van 2020

SEO trends van 2020 die je niet over het hoofd mag zien Google wil steeds vaker het eindstation zijn van ...
Lees meer
Resultaten van linkbuilding

De resultaten van linkbuilding, is dit meetbaar?

Linkbuilding als proces is onmisbaar voor elke website. In deze blog leg ik uit wat linkbuilding is en geef ik ...
Lees meer