Sarah Verbeken

Hallo!

Ik ben Sarah, afkomstig uit Maldegem. Afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs, maar toch de sprong gewaagd richting de marketingwereld.

Naam :
Specialiteit :
Monkey sinds :
Leeftijd :
Werkadres :
E-mailadres :
Telefoonnummer :

Sarah Verbeken
Stagiair online marketing
Februari 2021
24
Brugge
sarah@onlinemarketingmonkey.be
+32 50 58 01 20

Over mij

In 2014 studeerde ik af in de richting handel – talen aan het Virgo Sapientiae Instituut te Maldegem. Hierna ging ik naar Vives en besloot om de opleiding leerkracht lager onderwijs te volgen. Na 4 jaar studeren, heb ik uiteindelijk de beslissing genomen om de toch de stap te zetten in de marketingwereld. En koos ik ervoor om de opleiding graduaat marketing – en communicatiesupport te volgen. In het tweede jaar koos ik de afstudeerrichting marketing. Hierdoor kwam ik terecht bij Online Marketing Monkey voor mijn eindstage.

Mijn skills

Mijn skills op gebied van marketing behoren nog tot de basis, ik hoop dan ook dat ik tijdens mijn stage bij Online Marketing Monkey deze kan bijschaven en er veel uit kan leren naar de toekomst toe.

Ons takenpakket op school was zeer gevarieerd, maar als ik dan toch 3 zaken mag uitkiezen wat ik graag deed en ook wel goed in was, waren dit:

  • Copywriting
  • Verkoopgesprekken
  • Foto- en videobewerking

Wat ik doe buiten Online Marketing Monkey? In mijn vrije tijd zal je mij vooral op sportief vlak bezig zien. Je kan me gemiddeld zo een 32 uur per week terug vinden op de trampoline of in de danszaal. Ondertussen is dit dus uitgeroeid tot een echte passie en vind je mij regelmatig terug in verschillende show of op buitenlandse wedstrijden. Wanneer ik dan toch nog even wat vrije tijd over heb, ga ik graag gaan wandelen met mijn hond Kito.