Online marketing bureau

Via het onderstaande contactformulier kan je ook contact nemen met ons Online marketing bureau. Je mag ons eveneens alle mogelijke marketing vragen aan ons stellen. Onze Monkeys zullen deze vragen dan met veel plezier beantwoorden per email. Sommige vragen en antwoorden zullen we soms ook verwerken in onze Blog.

Contactformulier


Voor- en achternaam :

Email :

Onderwerp :

Je bericht :


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA, de Google
Privacy Policy en
gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.


Enkele spelregels

Alle internetmarketing-gerelateerde vragen zijn van harte welkom. Bedankt om wel onderstaande spelregels even te lezen en te respecteren:

  • Vragen zonder (echte) naam en website worden niet beantwoord.
  • Wees concreet. Vragen als ‘Waarom staat mijn website niet op nummer 1 in Google ‘ zonder uw website en gebruikte zoekwoorden te vermelden, kunnen niet beantwoord worden.
We hebben deze spelregels helaas op onze site moeten plaatsen: er werd teveel misbruik gemaakt van onze gratis assistentie.

Meer over onze Marketing firma

Bent je eigenaar van een website ? Heb je het gevoel dat er meer in zit dan er nu uitkomt? Dan is het tijd om beroep te doen op een ervaren online marketing bureau. We willen onze klanten online succesvoller maken. Dit doen we op de eerste plaats door voor meer online bezoekers voor jouw website te zorgen. Onze stijl is open en no nonsens. Je krijgt al een beter gevoel hoe wij die online groei realiseren via onze gratis tips over onder andere SEO – SEA – linkbuilding op onze blog. Wij adviseren passende mogelijkheden voor je doelstellingen. Het motto van ons online marketing bureau: ” Wij helpen jouw firma gegarandeerd aan meer internet klanten”. We laten dit niet bij woorden alleen. Laat ons jouw webmarketing verzorgen en volg onze tips. Dan heb je na 6 maanden gegarandeerd meer online bezoekers op je website.

De Monkeys van “OnlineMarketingMonkey” zijn dol op volgende vakgebieden:

zoekmachine optimalisatie AdWords website scan workshops

SEO

Zoekmachine optimalisatie is cruciaal om beter te ranken in de resultaten van de search engines. Over SEO

PPC

SEA of AdWords is de betalende Google service om advertenties op te nemen in de zoekresultaten. Over SEA

Website scans

We analyseren graag websites. Staan op jouw website alle onderdelen van SEO en usability? Gratis website scan

Workshops

Ons marketingbureau organiseert workshops, met praktische adviezen om meteen te beginnen. Over Workshops

Webmarketing aspecten

Iedere firma zou tegenwoordig aan Internet Marketing moet doen. Een goed online marketing bureau moet in staat zijn om voor elke website meer online bezoekers en internet verkoop te genereren. Door onze ruime ervaring biedt OnlineMarketingMonkey een breed gamma van internet marketing diensten. Wij zijn dol op Adwords, zoekmachine-optimalisatie, email-marketing, linkbuilding en nog vééééél meer. Je kan bij ons internetbedrijf dus terecht voor alle onderdelen van internet marketing. Wij zijn ervan overtuigd om ook de internet activiteiten van jouw website nog beter te laten renderen.

Persoonlijke aanpak

Alles draait rond de internet doelen van je bedrijf. Onze Monkeys analyseren samen met jou hoe ze het best, snelst en goedkoopst te realiseren. Hier geldt een duidelijke en open communicatie over de status van je project een vanzelfsprekendheid. De internet taken van onze Monkeys zijn een specialiteit, maar zijn zeker geen geheim voor onze klanten.

Bij Online-Marketing-Monkey dus geen nietszeggende analyses. Wij staan voor een samenwerking die het best past bij jouw bedrijf. We laten ons bovendien graag beoordelen én afrekenen op de vooropgestelde resultaten.

Wij geven prioriteit aan zoekmachine optimalisatie. Het is, in tegenstelling tot AdWords, wel gratis. Bij aanvang van de samenwerking gaan we eerst na of er belangrijke branche-zoekwoorden momenteel ontbreken in je huidige SEO activiteiten . We analyseren tevens de SEA opties, samen met de lopende social media en email marketing activiteiten en gaan na waar er “low hanging fruit” opportuniteiten zijn.

In functie van de doelstellingen van jouw firma, maakt het online marketing bureau een voorstel. Voor een beter rendement van jouw website, werken we een persoonlijk plan van aanpak uit. Anders gezegd: bij OnlineMarketingMonkey kunt u terecht voor alle marketingaspecten. Wij garanderen dat we ook uw website op een hoger niveau kunnen brengen én houden.

Interessante marketing artikelen

De Monkeys van dit internet bedrijf bureau vinden internet-marketing super interessant. Wil je ook meer bijleren over internetmarketing, ppc, usability, goede checkouts, sociale media, emailings, de beste gratis SEO tools, linkbuilding, eCommerce, de laatste trends &ontwikkelingen en nog veel meer ? Bent je op zoek naar meer en betere internet business ? Volg dan zeker ook onze blog. De blog-berichten zijn verzameld in 10 overzichtelijke categorieën in de onze online Marketing kennisbank!

Enkele populaire blogposts

Veel gestelde vragen van klanten

1. Hoeveel stijgen de bezoekersaantallen ?

Hoe rap en met hoeveel kunnen mijn bezoekersaantallen stijgen ? Elke onderneming wil voor haar zoekwoorden bovenaan in Google staan. Iedere firma wil (terecht !) return on investment zien op zijn budget indien het gaat samenwerken met een internet marketing bedrijf. Omdat er echter erg veel variabelen meespelen die we niet in de hand hebben, ligt een precies percentage moeilijk. Maar …. de kans dat een website, met weinig tot geen content & teksten & externe backlinks & on page optimalisaties & online concurrenten, na 2 tot 3 maanden al mooie resultaten qua groei in aantal organische websitebezoekers kan realiseren, is echter meer dan zeer reëel.

2. Geven jullie een garantie ?

Elke online-marketing-bureau, met de nodige knowhow in huis, moet toch met haar SEO kennis gemakkelijk goede resultaten kunnen behalen voor haar klanten en zelf op topposities staan in de zoekresultaten? Klopt, … alleen zijn er een aantal aspecten op de website van onze klanten die gewoon niet onder controle te houden zijn, zoals concurrentie, technische gebreken en defecten op de website van de klant, nieuwe toekomstige updates in de zoekmachine algoritmes en last but not least de voorkeur van surfers. Misschien hebben die in het verleden al eens een negatieve ervaring gekend met een onderneming. De kans dat ze op korte termijn opnieuw zullen klikken op een link van dat bedrijf in de SERPs, laat staan er online bestellen, is dan klein.

3. Waarom eigenlijk met een internet bedrijf samenwerken ?

Bij kleinere ondernemingen wordt de website regelmatig gebouwd en nadien onderhouden door een vriend of familielid. De site ook goed vindbaar maken in de zoekmachines wordt o zo vaak over het hoofd gezien. De redenering is quasi steeds dat hun kennissen wel over voldoende SEO knowhow beschikken. Dat een goede vindbaarheid in de rankings iets is wat wel “vanzelf” in orde gaat komen. Maar goede SERPs komen niet vanzelf. Immers, een huisdokter is toch ook geen tandarts en visa versa ? SEO is een snel evoluerende markt die te belangrijk is geworden om te verwaarlozen. Ze dient uitbesteed te worden aan experten met kennis van zaken.

4. Wat is jullie werkwijze?

Ons uitgangspunt: wie is je doelgroep en wat zijn je doelen ? Vooraleer echt te kunnen starten, willen we weten wie jij bent, wat je firma precies doet, in welke sector het actief is en wat je doelstellingen zijn en hoe je wil overkomen bij je klanten. We werken momenteel voor meerdere branches, onder andere voor de sport -, de auto -, medische en bouwbranche. Uiteraard zijn black hat SEO en andere geheime strategieën compleet uit den boze. De strategie van ons zoekmachine marketing bureau: een goed werkende website, in combinatie met sterke content, correcte meta info en relevante backlinks zijn de basis voor goede posities in de zoekmachines.

Waarom samenwerken met een marketingbureau ?

Het kiezen van webbureau is niet zo vanzelfsprekend, iets wat we vaak oppikken wanneer we met nieuwe potentiële klanten spreken. Toch kent het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van online marketing activiteiten heel wat voordelen.

Kennis

Ons marketingbedrijf is 24/7 bezig met onlinemarketing: zoekmachine optimalisatie, AdWords-campagnes, analytics, enz. Ook jouw onderneming profiteert van de kennis en ervaring die we hierbij vergaren. Wat werkt bij de een, werkt meestal ook op een ander. Bovendien houden we onze marketingkennis actueel door permanent bij te scholen (denk hierbij onder meer aan de Google Partner opleidingen), beurzen in binnen- en buitenland te bezoeken , marketingtijdschriften en vakliteratuur te lezen, en door de meeste relevante blogs en social media kanalen te volgen.

Tijdsbesparend

Iedereen kan wat PPC en SEO werkzaamheden uitvoeren op zijn website. Maar door gebrek aan tijd en kennis van zaken loopt dit vaak niet goed af. Er wordt teveel tijd verloren met zaken op te zoeken, te corrigeren, opnieuw uit te voeren. Een marketing agency neemt dit van je over, zodat je je kan bezighouden waarin jouw onderneming op de eerste plats sterk in is.

Omzetverhogend

De samenwerking met een sterk internet marketing agency zou zich zelf moeten kunnen terugverdienen. Doen ze hun werk goed, dan zorgen ze voor meer webbezoekers, hogere conversies en bijgevolg ook meer omzet.

Praktijk

Wil je eens nagaan of jouw website voldoende SEO geoptimaliseerd is ? In welke mate je site vlot verschijnt in de zoekresultaten voor de belangrijke sector zoekwoorden ? Of de site het potentieel heeft om meer online verkeer aan te trekken ? Vraag dan onze Gratis SEO Scan aan.

Vraag je gratis SEO analyse