Onze projecten

Bij Online Marketing Monkey werken we met ons team aan verschillende projecten verdeeld over diverse sectoren. De onderstaande bedrijven deden alvast beroep op onze expertise!

Krant van West-Vlaanderen

Krant van West-Vlaanderen

De Krant van West-Vlaanderen, ook wel gewoon KW genoemd, is een krant die wekelijks op vrijdag in de brievenbus van heel wat West-Vlamingen terechtkomt. Via haar website kan je 24/7 terecht voor al meest recente nieuws. Lees hun project hier!

Bekijk project
Medibib

Medibib

Medibib.be is een Belgische online apotheek opgericht in 2013. Via Medibib kan je online niet-voorschriftplichtige artikelen bestellen, die de volgende dag geleverd worden. Wil jij het verhaal over Medibib ontdekken?

Bekijk project
Ohlala

Lingerie Ohlala

Lingerie Ohlala is een winkel met lingerie en badmode uit Lendelede. Volledig voor vrouwen en door vrouwen. Onder het motto van “shoppen moet een plezier zijn” verzorgt de winkel haar klanten zowel online als offline. Ontdek het project!

Bekijk project
Pietercil

Pietercil

Pietercil Group, een Fast Moving Consumer Goods (FMCG) distributor voor zowel voedings- als niet-voedingsartikelen, kwam bij ons aankloppen om hun nieuwe website te analyseren. Hun project is lopende en volg je hier!

Bekijk project
HLN Shop

HLN Shop

HLN Shop is een onderdeel van HLN.be, de bekende Belgische krant die wordt uitgegeven door DPG Media. Zij wil haar lezers niet alleen goede content aanbieden maar ook laten profiteren van mooie wekelijkse deals. Ontdek haar project hier!

Bekijk project
Scholen van Morgen

Scholen van Morgen

De samenwerking tussen de Vlaamse Overheid, AG Real Estate en BNP Paris Fortis ontstond nadat de overheid zocht naar een oplossing om het tekort aan middelen voor scholenbouw tegen te gaan. Dit project werd ‘Scholen voor Morgen’.

Bekijk project
HLN Shop

Immo Da Vinci

Immo Da Vinci is een professioneel vastgoedkantoor uit Oost-Vlaanderen waarbij vastgoed een passie is. Het team bestaat uit gedreven makelaars met kennis van zaken. Ontdek het project hier!

Bekijk project
Scholen van Morgen

Circus Jojo

Circus Jojo is de grootste en tofste online circuswinkel van Belgiƫ. Hier vind je zowel als professional als hobbyist de beste circusmaterialen terug. Om hun online verkoop te verbeteren, hielpen we met het opzetten van Google Ads.

Bekijk project