Onze projecten

Bij Online Marketing Monkey werken we met ons team aan verschillende projecten verdeeld over diverse sectoren. De onderstaande bedrijven deden alvast beroep op onze expertise!

Krant van West-Vlaanderen

Krant van West-Vlaanderen

De Krant van West-Vlaanderen, ook wel gewoon KW genoemd, is een krant die wekelijks op vrijdag in de brievenbus van heel wat West-Vlamingen terechtkomt. Via haar website kan je 24/7 terecht voor al meest recente nieuws. Lees hun project hier!

Medibib

Medibib

Medibib.be is een Belgische online apotheek opgericht in 2013. Via Medibib kan je online niet-voorschriftplichtige artikelen bestellen, die de volgende dag geleverd worden. Wil jij het verhaal over Medibib ontdekken?

Ohlala

Lingerie Ohlala

Lingerie Ohlala is een winkel met lingerie en badmode uit Lendelede. Volledig voor vrouwen en door vrouwen. Onder het motto van “shoppen moet een plezier zijn” verzorgt de winkel haar klanten zowel online als offline. Ontdek het project!

Pietercil

Pietercil

Pietercil Group, een Fast Moving Consumer Goods (FMCG) distributor voor zowel voedings- als niet-voedingsartikelen, kwam bij ons aankloppen om hun nieuwe website te analyseren. Hun project is lopende en volg je hier!

HLN Shop

HLN Shop

HLN Shop is een onderdeel van HLN.be, de bekende Belgische krant die wordt uitgegeven door DPG Media. Zij wil haar lezers niet alleen goede content aanbieden maar ook laten profiteren van mooie wekelijkse deals. Ontdek haar project hier!

Scholen van Morgen

Scholen van Morgen

De samenwerking tussen de Vlaamse Overheid, AG Real Estate en BNP Paris Fortis ontstond nadat de overheid zocht naar een oplossing om het tekort aan middelen voor scholenbouw tegen te gaan. Dit project werd ‘Scholen voor Morgen’.