Onze projecten

We werken samen met geweldige bedrijven van elke omvang

Krant van West-Vlaanderen
De Krant van West-Vlaanderen, ook wel gewoon KW genoemd, is een krant die wekelijks op vrijdag in de brievenbus van heel wat West-Vlamingen terechtkomt. Via hun website kan je 24/7 terecht voor al meest recente nieuws. Lees hun project hier!

Medibib
Medibib.be is een Belgische online apotheek opgericht in 2013. Via Medibib kan je online niet-voorschriftplichtige artikelen bestellen, die de volgende dag geleverd worden. Wil jij het online verhaal over Medibib ontdekken? Lees er hier meer over!

Lingerie Ohlala
Lingerie Ohlala is een winkel met lingerie en badmode uit Lendelede. Volledig voor vrouwen en door vrouwen. Onder het motto van “shoppen moet een plezier zijn” verzorgt de winkel haar klanten zowel online als offline. Ontdek het project!

Pietercil Group
Pietercil Group, een Fast Moving Consumer Goods (FMCG) distributor voor zowel voedings- als niet-voedingsartikelen, kwam bij ons aankloppen om hun nieuwe website te analyseren. Hun project is lopende en volg je hier!

HLN Shop
HLN Shop is een onderdeel van HLN.be, de bekende Belgische krant die wordt uitgegeven door DPG Media. Zij wil haar lezers niet alleen goede content aanbieden, maar ook laten profiteren van mooie wekelijkse deals. Ontdek haar project hier!

Scholen van Morgen
De samenwerking tussen de Vlaamse Overheid, AG Real Estate en BNP Paris Fortis ontstond nadat de overheid zocht naar een oplossing om het tekort aan middelen voor scholenbouw tegen te gaan. Dit project werd ‘Scholen voor Morgen’.

Immo Da Vinci
Immo Da Vinci is een professioneel vastgoedkantoor uit Oost-Vlaanderen waarbij vastgoed een passie is. Het team bestaat uit gedreven makelaars met kennis van zaken. Ontdek hun SEO-project hier!

Circus Jojo
Circus Jojo is de grootste en tofste online circuswinkel van België, met circusmaterialen voor zowel professionals als hobbyisten. Om hun online verkoop te verbeteren, hielpen we met hun Google Ads.

Mijnfopspeen.be
Ouders en medewerkers van crèches kennen goed het probleem: fopspenen van kindjes verdwijnen of worden verwisseld. Mijnfosspeen vond er een leuke oplossing voor. Lees er hier meer over.

Spildooren Ballooning
Spildooren Ballooning verzorgt al ruim 25 jaar ballonvaarten doorheen het hele land. Ontdek hoe we Jo en Thomas Spildooren hielpen met hun SEO-uitdagingen.

Reachers
Reachers begeleidt bedrijven en hun verkopers in hun verkoopstrategie aan de hand van sales trainingen en coaching sessies. Wij hielpen hen meer verkopers te bereiken via een gegronde SEO-aanpak.

Renoffice
Het renovatiebedrijf Renoffice klopte aan bij Online Marketing Monkey om hun online marketingstrategie bij te schaven. We focusten onder meer op hun SEO. Lees hier hoe we dit deden.

Aeroconsult.be
AeroConsult specialiseert zich in innovatieve en hoogtechnologische monoblock airco’s en luchtreinigers, om zo niet alleen een aangenaam, maar ook een optimaal en gezond binnenklimaat te creëren. Wij hielpen hen met hun SEO-strategie.

Stieldoors
Stieldoors richt zich op handgemaakte en unieke stalen deuren, overkappingen en trapleuningen, die een woning voorzien van moderne finishing touches. Om hun online zichtbaarheid te vergroten, ondersteunden we hen met hun SEO-strategie.