SEO bureau

Wil jij goed scoren in de zoekresultaten van Google? Wel, dan kan SEO een enorme meerwaarde bieden. Klanten en prospecten gebruiken steeds vaker de digitale weg om je bedrijf te vinden. Het is daarom erg belangrijk om aan de hand van SEO een centrale positie in de zoekresultaten in te nemen.

Heb je hulp nodig om je website SEO-proof te maken? Of wil je controleren hoe je je huidige SEO kan verbeteren? Dan staat Online Marketing Monkey voor je klaar!

Wat is Search Engine Optimization?

Search Engine Optimization (SEO), oftewel zoekmachineoptimalisatie, is de online marketingtechniek om meer organische bezoekers vanuit zoekmachines naar je website te lokken. Dit betekent dat die bezoekers op een natuurlijke wijze, zonder advertenties, op je website belanden. Hiervoor is het belangrijk je website te optimaliseren op het vlak van techniek, content en autoriteit. Om daarin te slagen maak je best gebruik van relevante zoekwoorden. Het is dus een kosteloze manier om bezoekers voor je website aan te trekken.

Het tegenovergestelde van SEO is SEA (Search Engine Advertising). Zoals de naam doet vermoeden betaal je hierbij wel voor je plaats tussen de zoekresultaten. Het bedrijf betaalt een vaste prijs per klik naar hun website. Een handig hulpmiddel voor SEA is bijvoorbeeld Google Ads.

Wil je ontdekken hoe wij jouw website helemaal SEO-proof maken? Klik dan op een van de onderwerpen hieronder.

Hoe verbeteren wij de SEO van jouw website?

Linkbuilding
Is het je grote droom dat andere relevante websites naar die van jou linken, om zo zelf bekender te worden? Dan kan je best aan linkbuilding doen. Heb je nog geen idee hoe je hiermee aan de slag moet, of hoe je relevante en interessant hyperlinks kan verkrijgen? Dan kan Online Marketing Monkey je hier zeker mee helpen!

Lees meer

Zoekwoord analyse
Hoe bouw je een succesvolle SEO-campagne op? Alles begint met een zoekwoorden onderzoek. Daarin ga je op zoek naar de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Dit zijn de termen waarmee klanten online naar jou op zoek gaan. Zo’n onderzoek kan je doen aan de hand van verschillende tools. Meer uitleg vind je hieronder.

Lees meer

On page optimalisatie
Wil je hoger scoren in de online zoekresultaten? Dan start je best met je webpagina SEO-proof te maken. Met on page optimalisatie heb je het volledig in eigen hand. Verzorg regelmatig de interne factoren van je website, zoals de content en HTML-structuur. Zo zet je alvast de eerste stappen in de richting van goede SEO.

Lees meer

SEO termen
SEO, wat betekent dat woord nu weer? We gebruiken het steeds, maar wat houdt het echt in? Hieronder vind je een lijst met de uitleg van tal van andere SEO-gerelateerde termen, opgesteld door echte SEO experts. Kan je een term niet vinden? Geef ons gerust een seintje en wij voegen het woord toe aan de lijst.

Lees meer

Hoger scoren in de zoekresultaten?

Wil je jouw website hoger laten scoren in de zoekresultaten? Dan kan Online Marketing Monkey jou ongetwijfeld helpen! Met de juiste tips en tricks zorgen we er voor dat jouw website beter zichtbaar is voor (potentiƫle) klanten.

Plan een afspraak