SEO bureau

Wil jij goed scoren in de zoekresultaten van Google? Dan kan SEO een enorme meerwaarde bieden. Klanten en prospecten gebruiken steeds vaker de digitale weg om je bedrijf te vinden. Het is daarom erg belangrijk om aan de hand van SEO een centrale positie in de organische zoekresultaten in te nemen.

Heb je hulp nodig om je website SEO-proof te maken? Of wil je controleren hoe je je huidige SEO kan verbeteren? Het SEO bureau Online Marketing Monkey staat voor je klaar!

SEO bureau

Wat is Search Engine Optimization (SEO)?

Search Engine Optimization (SEO-, ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd) is de online marketingtechniek om meer organische bezoekers vanuit zoekmachines naar je website te lokken. Dit betekent dat die bezoekers op een natuurlijke wijze, zonder advertenties, op je website belanden. Hiervoor is het belangrijk je website te optimaliseren op het vlak van techniek, content (SEO copywriting) en autoriteit. Om daarin te slagen maak je best gebruik van relevante zoekwoorden. Het is dus een kosteloze manier om bezoekers voor je website aan te trekken.

Het tegenovergestelde van SEO is SEA (Search Engine Advertising). Zoals de naam doet vermoeden betaal je hierbij wel voor je plaats tussen de zoekresultaten. Het bedrijf betaalt een vaste prijs per klik naar hun website. Een handig hulpmiddel voor SEA is Google Ads.

Wil je ontdekken hoe ons SEO bureau jouw website helemaal SEO-proof te maken? Klik dan op één van de onderstaande topics!

De expertise van ons SEO bureau

Linkbuilding

Is jouw grote droom dat je website linkt naar andere relevante websites en weer terug? Dan kan je best aan linkbuilding doen. Heb je nog geen idee hoe je hiermee aan de slag moet, of hoe je relevante en interessant hyperlinks kan verkrijgen? Dan kan ons SEO bureau je hier zeker mee helpen!

Zoekwoord analyse

Hoe bouw je een succesvolle SEO-campagne op? In een zoekwoorden onderzoek ga je op zoek naar de meest relevante zoekwoorden voor jouw bedrijf. Dit zijn de termen waarmee klanten online naar jou op zoek gaan. Zo’n onderzoek kan je doen aan de hand van verschillende tools. Meer uitleg vind je hieronder.

On page SEO

Wil je hoger scoren in de online zoekresultaten? Dan start je best met het optimaliseren van je webpagina’s. Bij on page SEO heb je het volledig in eigen hand. Update regelmatig je pagina’s, zoals de content en HTML-structuur. Zo zet je alvast de eerste stappen in de richting van goede SEO.

Technische SEO

Technische SEO bevindt zich achter de schermen, maar is van cruciaal belang voor je website. Het betreft verschillende methoden die je kunt gebruiken om het doorzoeken en indexeren door Google te stimuleren.
Sitemaps, de opbouw van de site en laadtijden moeten volledig geoptimaliseerd zijn voor SEO.

Voordelen SEO bureau

Door een samenwerking aan te gaan met het SEO bureau Online Marketing Monkey geniet je van tal van voordelen.

  • Persoonlijk aanspreekpunt : Online Marketing Monkey zorgt voor een persoonlijk aanspreekpunt tijdens de volledige samenwerking. Elke klant krijgt één vast contactpersoon toegewezen waar je gedurende de volledige samenwerking beroep kan doen voor je vragen en opmerkingen. Dit doen we om lange wachttijden of doorverbindingen te vermijden. Dankzij je persoonlijk aanspreekpunt wordt je meteen verder geholpen en kent de medewerker jou en je bedrijf beter.
  • Open en begrijpbare communicatie : Ons SEO bureau vindt het enorm belangrijk dat je begrijpt wat wij voor je doen en waarom. Daarom werken we bij Online Marketing Monkey met heldere rapporten in een begrijpbare taal. Samen met jou gaan we de uitdaging aan om jouw online doelstellingen te realiseren d.m.v. open communicatie, concrete acties en een goede samenwerking. Maandelijks plannen we ook één keer een overleg om de stand van zaken te overlopen en eventuele resultaten te bekijken. Zo krijg je een goed overzicht op wat wij voor je doen en waarom wij bepaalde zaken voorstellen. We houden je steeds op de hoogte bij elke stap in het proces.
  • Focus op resultaten : Bij Online Marketing Monkey denken we gericht na over hoe wij jouw website beter in de zoekresultaten kunnen laten verschijnen. Jouw online marketingproject is niet hetzelfde als dat van andere klanten. Daarom kiezen we steeds voor een aanpak op maat. Geen dikke, nietszeggende rapportjes maar een allesomvattende gestructureerde, onderbouwde en resultaatgerichte aanpak is wat ons SEO bureau binnen elk project toepast.

Hoger scoren in de zoekresultaten?

Wil je jouw website hoger laten scoren in de zoekresultaten? Dan kan Online Marketing Monkey jou ongetwijfeld helpen! Met de juiste tips en tricks zorgt ons SEO bureau er voor dat jouw website beter zichtbaar is voor (potentiële) klanten.