Social media marketing

Een virale video, stijlvolle foto of straffe tweet? Als bedrijf heb je tal van mogelijkheden om je organisatie via social media in de kijker te zetten. Ook het aanbod qua kanalen nam de laatste tijd enorm toe. Facebook, Instagram, LinkedIn, welk kanaal verkies jij?

Ben je nog niet zeker welke richting je online uit wil? Of wil je een nieuw pad inslaan? Dan helpen wij je op weg!

Wat is social media marketing?

Tegenwoordig zijn social media kanalen niet meer weg te denken uit de digitale wereld. Klanten en prospecten gebruiken ze dagelijks om je product, merk of dienst te bekijken en te beoordelen. Daarom is het belangrijk om via social media marketing met je doelgroep in contact te treden. Zo blijven je klanten voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen je bedrijf.

Ga de conversatie met je doelgroep aan en bezorg hen op de juiste momenten relevante content. Hiervoor is het erg belangrijk om te starten met het bepalen van een goede social media strategie. Target je doelgroep op basis van specifieke kenmerken, zoals taal, opleiding en leeftijd. Zo komt jouw content bij de juiste personen terecht. Dit helpt je om de juiste kanalen, tactieken en tools te kiezen om je social media marketing zo doeltreffend mogelijk te maken.

Ontdek hieronder hoe wij jouw social media kunnen aanpakken!

Hoe rocken wij jouw social media?

Social media strategie
Betere resultaten krijgen via social media? Begin dan met het opstellen van een ijzersterke social media strategie. Onze Monkeys stellen samen met jou een op maat gemaakt social media plan op. Dit is de perfecte rode draad en basis voor het beheren van al jouw social media kanalen!

Lees meer

Social media setup
We onderzoeken de effectiviteit van jouw social media en voorzien je van de nodige tools. Daarmee kan jij efficiënt aan de slag met jouw social media kanalen. Nog geen social media kanaal? Of weet je niet welk platform je kan gebruiken? Wij geven advies welke het best bij jou past.

Lees meer

Content marketing
Hulp nodig bij het creëren, inplannen en opvolgen van creatieve content? Altijd al gedroomd van je eigen contentkalender maar weet je niet hoe te beginnen? Dankzij onze creatieve input en grafische ondersteuning helpen wij jou om de juiste content bij de juiste doelgroep te brengen.

Lees meer

Social media campagnes
Op zoek naar een sneller resultaat? Via onze doelgerichte social media campagnes richt je je rechtstreeks op je gewenste doelgroep. Bepaal zelf je budget en termijn om te beslissen hoelang de social media campagne loopt en hoeveel mensen deze te zien krijgen.

Lees meer

Laat ons jouw social media pimpen!

Wil je jouw bedrijf aantrekkelijker maken voor potentiële klanten en medewerkers? Online Marketing Monkey laat de social media marketing en community van je product, dienst of merk van het scherm spatten!

Plan een afspraak