Waarom wij?

Monkey power

Wat maakt Online Marketing Monkey anders? Onze Monkey power! Maak kennis met onze 8 kernwaarden en jouw zekerheden:

Transparantie

100% transparant & 0% B.S.

Wij beloven geen sprookjes, maar een realistisch en duidelijk verhaal over wat wel en niet haalbaar is. Je kunt onze werkzaamheden 24/7 online monitoren en opvolgen.

Partner

Onze garantie

We garanderen een onberispelijke service en we drukken ons steeds uit in begrijpbaar Nederlands. Doen we dat niet, vertel het ons en we crediteren het dubbele van het consultatie-bedrag.

Passie

Onze passie & gedrevenheid

Wij houden oprecht van SEO en SEA. Met onze enorme online marketing bezetenheid streven we steeds naar maximaal online succes voor elk project.

Rapporten

Data gestuurde resultaten

Wij vertrouwen niet op ons buikgevoel. Alle beslissingen die wij nemen, maken we op basis van data om zo tot de beste resultaten te komen.

Parate kennis

Parate kennis

Wij willen ons vak 100% begrijpen. Permanente opleiding en dagelijks nieuwe kennis opdoen vinden we erg belangrijk. Zo weten we exact wat te doen en welke technieken toe te passen.

Portfolio

+15 jaar online ervaring

We bestaan al meer dan 15 jaar! In deze jaren hebben we al vele topposities en mooie online marketing resultaten behaald.

Service

Wij staan echt voor je klaar

Niet de projectleider, niet de stagiair, niet de account manager, maar wij staan voor je klaar. Dus zij die jouw werk (gaan) doen. Eén vaste contactpersoon die er echt voor je is.

Specialist

Echte specialisten

Je kan eigenlijk maar voor een paar zaken bij ons terecht: SEO, SEA en social media marketing. Dat willen we bewust zo houden. Wat we doen, doen we echt goed, anders doen we het niet.

Wat kunnen we betekenen?

Search Engine Optimization (SEO) is van groot belang om hoog te eindigen in de Google ranking. Hulp nodig?

Nood aan Google Ads campagnes die echt converteren binnen het afgesproken budget en termijn?

Op zoek naar social media acties die aanslaan? Online Marketing Monkey geeft je graag advies.

Maak kennis met ons werk

Krant van West-Vlaanderen
De Krant van West-Vlaanderen is een krant die wekelijks op vrijdag in de brievenbus van heel wat West-Vlamingen terechtkomt. Via haar website kan je 24/7 terecht voor al meest recente nieuws. Lees hun project hier!

Medibib
Medibib.be is een Belgische online apotheek opgericht in 2013. Via Medibib kan je online niet-voorschriftplichtige artikelen bestellen, die de volgende dag geleverd worden. Wil jij het verhaal over Medibib ontdekken?

HLN Shop
HLN Shop, onderdeel van HLN.be, de bekende Belgische krant die wordt uitgegeven door DPG Media. Zij wil haar lezers niet alleen goede content aanbieden maar ook laten profiteren van mooie wekelijkse deals. Ontdek haar project hier!

Neem contact op

Benieuwd wat er waar is van al deze mooie woorden? Daag ons uit met jouw project. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Bedrijf *

  Website *

  Hoe kunnen wij jou helpen? *

  Ja, hou me op de hoogte via de nieuwsbrief!

  Bijleren over online marketing

  SEO quiz

  Ben jij een echte SEO experts? Speel de SEO-quiz en test je kennis!

  SEO termen

  Op zoek naar de uitleg van een SEO-term? Ontdek het ABC van SEO!

  Nieuwsbrief

  Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je nu in!

  Downloads

  Een interessante whitepaper of leerrijke infographic? Download ze gratis!