Google Ads bureau

Online adverteren kan op verschillende manieren. Een van de beste middelen hiervoor is Google Ads. Wil je een constante positie innemen helemaal bovenaan in de zoekresultaten? Heb je nood aan effectieve campagnes die echt converteren binnen het afgesproken budget? Ga dan best aan de slag met het opzetten van de juiste online advertenties via Google.

Nog geen idee wat voor advertentie je wil opstarten? Of weet je niet waarmee te beginnen? Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze!

Google Ads

Wat zijn Google Ads?

Meer leads genereren, een hogere naamsbekendheid krijgen of op de eerste plaats eindigen in de zoekresultaten? Google Ads biedt heel wat voordelen. Stel eigenhandig je gewenste regio, budget en andere factoren in naar keuze. Daarmee bereik je enkel die mensen die actief op zoek zijn naar jouw dienst of product.

Google Ads is een betalende dienst van Google waarmee je jouw website geadverteerd hoger kunt laten verschijnen in de zoekresultaten. Een andere naam hiervoor is Search Engine Advertising (SEA). Bij SEA betaal je als bedrijf voor elke klik op je website in de zoekresultaten.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen met het opzetten van Google advertenties?

Hoe stellen wij jouw Google Ads op punt?

Google Ads opzetten

Iedereen weet dat een onderneming met succes managen veel tijd en focus vergt. Hetzelfde geldt voor Google Ads campagnes. Om succesvol jouw markt te veroveren met SEA zal je er in het begin de nodige tijd in moeten steken. Maar deze inspanningen zullen jou tal van voordelen opleveren in de toekomst. Correcte campagne instellingen vormen de basis voor succes met SEA. Een juiste inrichting resulteert in betere resultaten, lagere kosten en een efficiënter beheer. Ontdek hier alle elementen van een succesvolle Google Ads campagne.

Google Ads optimaliseren

Als je instellingen juist zijn ingesteld is dat natuurlijk maar het halve werk. Je hebt ook content nodig die je doelpubliek omver blaast. Wil je meer kliks krijgen op je SEA-ads? Zorg dan op de eerste plaats voor echte killer ads, advertenties die jouw potentiële klanten echt aanspreken. Daarvoor is het gebruiken van de juiste zoekwoorden echt belangrijk. Op welke zoekwoorden wil je gaan focussen? Het juiste antwoord op die vraag resulteert ook in een goede Google campagne. Ontdek hier hoe je een antwoord vindt op die vraag.

Google Ads budget

Wat is het gedroomde resultaat van elke Google Ads campagne? Meer kliks en conversies voor zo weinig mogelijk geld. Het maximale halen uit je Google advertentiebudget moet de doelstelling zijn van ieder bedrijf. Maar hoe bepaal je nu het ideale budget? Een goede tip om je budget te beheren is te starten met een zoekwoorden onderzoek. Zo krijg je een goed inzicht in de zoekwoorden waardoor je klanten het vaakst je advertentie zien en doorklikken. Ontdek hier hoe je een eerste budget kan bepalen of je huidig budget effectiever kan toepassen.

Wil jij betere resultaten met Google Ads?

Wil jij meteen meer bezoekers, conversies en omzet? Of wil je je huidige Google Ads campagne optimaliseren? Ga met onze monkeys aan de slag om je campagne op te stellen!