Over ons

Wie is Online Marketing Monkey?

Online Marketing Monkey is een online marketing bureau uit Brugge dat voor meer staat dan enkel online marketing. We focussen ons op tal van online marketingactiviteiten waarbij de klant centraal staat. Onze monkeys zitten vol goesting om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Ons online marketing bureau helpt bedrijven op het gebied van SEO, Google Ads en social media. Onze monkeys bedenken het niet alleen, maar doen het ook! Benieuwd naar hoe wij jouw online doelstellingen kunnen realiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met onze monkeys. Benieuwd wat wij allemaal al gerealiseerd hebben? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze projecten! Ons online marketing bureau kijkt er alvast naar uit om jouw verhaal te ontdekken!

Missie, visie & waarden

Online Marketing Monkey missie

Missie

Bij Online Marketing Monkey streven we ernaar om websites de best mogelijke online vindbaarheid op het internet te bieden. Wil jij jouw website naar een hoger niveau tillen? Online Marketing Monkey staat voor je klaar.

Online Marketing Monkey visie

Visie

Het doel van Online Marketing Monkey is om een toonaangevend online marketing bureau in Vlaanderen te worden. Een gezond en bekend bureau dat haar klanten steeds op de eerste plaats zet.

Online Marketing Monkey - monkey way

De monkey way

Dankzij het aanbieden van top SEO, Google Ads, social media en het gebruiken van een klein beetje magie, zorgen we ervoor dat jouw website duidelijk beter scoort in de Google Ranking. Daarnaast biedt Online Marketing Monkey een blog aan die online vindbaar is voor potentiële klanten met haar belangrijkste zoekwoorden. Ja hoor, we doen het allemaal via de monkey way!