Social media setup

Nog helemaal geen ervaring met social media? Geen probleem! Bij Online Marketing Monkey helpen we je starten vanaf nul. We helpen jou met het opzetten van een goed social mediaprofiel. Een goede omslagfoto, duidelijke informatie, nuttige links, je vindt het achteraf allemaal terug op jouw profiel.

Daarnaast voorzien onze monkeys je bedrijf ook over de nodige kennis van de tools om te starten met social media. We regelen alles tot in de puntjes en zorgen ervoor dat jij efficiënt aan de slag kan gaan met jouw social media profielen.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Opstarten van de nodige tools

Vandaag de dag zijn er tal van tools om je social media te beheren. Bij Online Marketing Monkey laten we je kennismaken met heel wat tools die handig kunnen zijn voor je bedrijf. Zo behoud jij steeds de controle over al jouw bedrijfspagina’s.

Opstarten van een social media bedrijfspagina

Heb je interesse om een nieuw social mediakanaal op te zetten? Dan helpt Online Marketing Monkey je graag bij deze stap, zowel op technisch als grafisch vlak. Zo zorgen wij ervoor dat jij met een knaller van formaat gelanceerd wordt in de wereld!

Resultaten meten van een social media pagina

Wil je de conversies van je website bijhouden? Dat kan! Door de juiste tracking pixels te koppelen met je website, zorg je ervoor dat er heel wat kansen ontstaan om doelgerichter te adverteren. Levert een bepaald social media kanaal de nodige conversies of niet?

Welke social media profielen kunnen wij opzetten?

Samen jouw social media kanalen opstarten met een knaller?

Wil jij hulp met het opstarten van één of meerdere social media kanalen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze monkeys om je te helpen. Wij staan graag klaar met ons advies om jou online te laten groeien!