Banner Circus Jojo

Converterende Google Ads voor Circus Jojo

Circus Jojo is de specialist op het gebied van jongleer- en circusmateriaal. Ze bestaan al sinds 1993 en hebben daardoor al meer dan 25 jaar ervaring met circusmaterialen. Circus Jojo biedt een ruim aanbod van bekende merken aan via hun online shop, zowel voor hobbyisten als voor professionals. In deze online circuswinkel vind je dus voor elk wat wils.

Het project

De online bezoekers van Circus Jojo vinden vooral hun weg naar de online winkel via direct verkeer. Maar ze wilden hen ook via een andere manier bereiken namelijk door het opzetten van Google Ads campagnes. Dit om niet enkel de huidige liefhebbers van circusmaterialen te bereiken. Ze gingen op zoek naar een Google Ads specialist om hen te helpen en kwamen hier bij Online Marketing Monkey terecht.

Aanpak & werkwijze

Bij Online Marketing Monkey zijn we gestart met het zoeken naar geschikte zoekwoorden. Waarop zoeken potentiële klanten om circusmaterialen te kopen? Hierna stelden we verschillende tekstadvertenties op voor verschillende productcategorieën. Zo kunnen we achteraf bekijken welke advertenties het best scoorden en gelijkaardige varianten opstellen. Daarnaast startten we ook met het instellen van advertenties via Google Shopping.

Het resultaat

De resultaten hingen erg af van de periode, zo zullen periodes tegen feestdagen meer conversies opleveren dan anderen. Met de nodige aandacht om de kost per conversie op het gewenste niveau te behouden, zorgde Online Marketing Monkey voor mooie resultaten.