Verbeteren van de Domein Autoriteit van Spildooren Ballooning

Spildooren Ballooning werd opgericht in 1994. Met 25 jaar ervaring achter de kiezen willend de piloten hun gasten een unieke ervaring aanbieden de ze niet snel zullen vergeten. Er worden diverse ballonvluchten aangeboden, Van een romantische privé vluchten voor 2 tot ballonvaarten voor grote bedrijven.

Het Project

Spildooren Ballooning wou meer online zichtbaar creëren en dit met behulp van een off-page SEO-campagne.

Aanpak & werkwijze

Alvorens het project startte, werd de strategie besproken en het doel van de campagne duidelijk toegelicht. Om de campagne op het einde van het traject te kunnen evalueren, werd er eerst een nulmeting en benchmark genomen. Na het eerste overleg gingen we effectief van start met het project. Transparantie is een belangrijke factor voor een SEO-campagne, daarom werd er regelmatig teruggekoppeld met Spildooren Ballooning om te reeds behaalde resultaten aan te tonen en de volgende stappen de bespreken.

Het resultaat

We kunnen van een succesvol project spreken. Tijdens de campagne hebben we een groot aantal relevante en kwaliteitsvolle backlinks verkregen en is de Domein Autoriteit van Spildooren Ballooning met een kleine stap vooruit gegaan.