renoffice banner

Renoffice

Renoffice.be is een Vlaams bedrijf dat allerlei soorten renovaties uitvoert. Het bedrijf voert zowel deelrenovaties als totaalrenovaties uit, en je kan er ook terecht voor aanbouwprojecten. Om hun visibiliteit te verhogen, hielpen we hen met hun SEO aanpak.

Het project

Renoffice kent veel concurrentie in Vlaanderen. Om het toch te halen van de grotere namen, klopte het bedrijf bij ons aan. Ze wilden namelijk aan de hand van SEO meer verkeer op hun website krijgen, om vervolgens ook hun omzet om te krikken.

Aanpak & werkwijze

Na het voeren van een intakegesprek waarin we het reilen en zeilen van Renoffice leerden kennen, gingen we aan de slag. Concreet namen we de volgende stappen:

  • We voerden een uitgebreide SEO-audit. Hierin gingen we na bij welke SEO-pijlers Renoffice het al goed deed en op welke vlakken we moesten bijsturen. We stelden hierbij een uitgebreid rapport op met concrete aanbevelingen.
  • We voerden ook een tweede onderzoek om na te gaan hoe goed de website van Renoffice scoort volgens de E-E-A-T richtlijnen van Google. Dit verhoogt namelijk de kans op een gunstigere ranking.
  • Met de input van de eerste fasen voerden we een zoekwoordenonderzoek, om te achterhalen welke zoekwoorden een rol zouden spelen in de SEO-campagne.
  • Vervolgens pasten we deze zoekwoorden toe in de vorm van nieuwe pagina’s en blogs. Ook werden de bestaande websitepagina’s geoptimaliseerd om meer kans op een hogere plek te krijgen op de zoekresultatenpagina. Met andere woorden, we begonnen met de effectieve SEO-campagne.

Doorheen deze stappen koppelden altijd terug met Renoffice. Door middel van deze transparante aanpak bleven ze steeds steeds up-to-date met ons werk en konden ze bijsturen als dit nodig was.

Het resultaat

Door deze aanpak behaalden we mooie resultaten. Het bedrijf werd zichtbaarder: steeds meer pagina’s kwamen op de eerste pagina van Google’s zoekresultaten en Renoffice genoot van een toename van het organisch verkeer. Dit kwam vervolgens de omzet van het bedrijf en goede.