Ik ben James en gepassioneerd door SEO

Mijn naam is James Groenemans. Oorspronkelijk afkomstig uit Oost-Vlaanderen en ondertussen wonende in het West-Vlaamse Wenduine! 

Naam :
Specialiteit :
Monkey sinds :
Leeftijd :
Werkadres :
E-mailadres :
Telefoonnummer :

James Groenemans
SEO & SEA – zaakvoerder
2014
51
Brugge
james@onlinemarketingmonkey.be
+32 50 58 01 20

Over mij

Heel lang geleden heb ik Latijn-Wiskunde gevolgd in Geraardsbergen. Als hogere studies heb ik daarna eerst een graduaat Grafische Bedrijfsleiding behaald aan de Higro in Gent. Daarna ook een master in de Toegepaste Economische Wetenschappen (TEW) aan de Universiteit van Gent.

Sinds 2003 ben ik al actief in de online business. Ik heb mijn online marketing skills, door scha en schande, verdiend in de e-commerce sector. Meer specifiek bij een online webshop genaamd TennisPlanet.com. Deze webshop verdeelt tennismateriaal over heel Europa. Ik was er verantwoordelijk voor de offline en online verkoop.

In 2014 ben ik Online Marketing Monkey gestart. Waarom? Wel, grotendeels uit onvrede over de geleverde service van enkele marketingbureaus waarmee ik toen nauw samenwerkte. Online marketing, zoals SEO en PPC, is eigenlijk helemaal niet complex als velen denken en het hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Online Marketing Monkey is opgericht omdat ik vind dat elke website wel degelijk zichtbaar op Google kan zijn zonder daar torenhoge budgetten voor te betalen.

Hoe kan ik helpen?

Mijn hobby’s?

Fietsen met wielerclub De Zeevogels, tennissen in tennisclub Parc Astrid en ter tijd en stond een mooie fles wijn consumeren.

Mijn blogberichten

10 bouwstenen van een SEO artikel

De 10 bouwstenen van een SEO tekst

De 10 bouwstenen van een SEO tekst Heb je je pen bij de hand en sta je paraat om een ...
Lees meer
structured schema markup

Structured data en SEO

Structured data, ook wel gekend als schema markup, kan de SEO van je website een extra stimulans geven. Het is ...
Lees meer
featured snippet

Website indexatie

SEO Website indexatie In dit artikel leer je dat website indexatie 1 van de 3 hoofdtaken is van een zoekmachine ...
Lees meer