Keywordtool.io

keywordtool.io
Wij van Online Marketing Monkey houden wel van goede, snelle en eenvoudige webtools, zoals Keywordtool.io. Het is een handige gadget om bij het schrijven van webpagina’s die keywords te vinden die jouw doelgroep typen in Google search. We vinden het een goede aanvulling op de meer bekende Google keyword planner. Het genereert tot 750 zoekwoord suggesties en is bovendien gewoon gewoon gratis.

Opdat toekomstige klanten jouw website zouden vinden, moet je natuurlijk weten waar zij naar zoeken op het internet. Keywordtool helpt je bij het ontdekken van honderden nieuwe longtail zoekwoorden. Het is een simpele zoekterm-suggestie-feature gebaseerd op Google’s autosuggestie.

Hoe werkt het ?

KW planner

Het is dus een instrument om extra niche-zoekwoorden te vinden in Google, Bing, You Tube en zelfs App store in het domein én taal van je keuze. De woorden zijn bovendien gemakkelijk exporteerbaar. De basis hiervoor is de zogenaamde autocomplete functie van google. Kewordtool.io scant en extraheert die autosuggesties in handige overzichten.

Waarom gebruiken ?

Het is een goede aanvulling op Google’s Keyword Planner. Immers … die is ontwikkeld voor AdWords doeleinden, dus om advertenties te schrijven, en die verbergt bepaalde waardevolle search-suggesties. Anders geformuleerd, de Google keywordplanner kan best wel eens te algemeen of onvoldoende bruikbaar zijn voor sommige van jouw zoektermen. Je gebruikt dit SEO instrument om relevante content te schrijven rond populaire keywords die jouw doelpubliek hanteert.

Andere gratis SEO-tools

Op de hoogte blijven van de nieuwste online marketing trends?